2009.07.10.
09:13

Írta: Szekuriti Blogger.

29. SZÁNALMAS

Bravó, "Maunika-show"! Hála az égnek nem nézek ilyen szarokat, de mégis mindig, mindenhol felbukkannak.

Az egyik mostanában leadott Mónika-show-t találtam meg az egyik videómegosztón. Először a videó, aztán leírom, miért is került ide :)

Nos azért, mert nagyon tetszett a "BIZTONSÁGI SZOLGÁLAT" közreműködése.

1. Persze a biztonsági őrnek nagy darab, kopasz, pocakos embernek kell lenni, mert ugye minden szekuriti ilyen. SZÁNALMAS

2. Véletlenül az első szekuriti fekete nadrágban van, nagy övvel, és ezzel a betűrt pólóval. Érdekes, a Mónika-shownak nincs pénze öltönyös, nyakkendős, fehér inges őrőkre, miközben én nem láttam mostanában olyan rendezvényt, amin ne ilyenben lennének a rendezvénybiztosítók, vagy olyan irodaépületet, amiben ne ebben szenvednének a vagyonőrök, de még a sarki kis ABC-ben is öltönyös az őr. Akkor az RTL Klub-nak nincs pénze erre, vagy a sztereotípia szerint ilyen egy szekuriti? SZÁNALMAS

3. Jah az őrnek a hátán ott virít a BIZTONSÁGI SZOLGÁLAT felirat. Nem ám XY Security, vagy XY Személyvédelem.. el tudom képzelni, hogy az egyik menedzsernek, vagy producernek legalább fél napjába telt, miközben legalább fél whisky-t megivott, meg elszívott egy dob cigit, hogy kitalálja a tök menő BIZTONSÁGI SZOLGÁLAT feliratot a nem menő SECURITY felirat helyett. SZÁNALMAS

4. Mit is mond a szekuriti a nőnek? "Űjjőn le!", ilyen érdekes hangsúllyal. Tisztára, mint a jellegzetes "Mitnézö kisköcsög!" kezdetű népdal a felkapott budapesti diszkó bejáratánál, hát bravó! Nem ismerek olyan őrt, aki egy rendezvényen, vagy máshol ilyet mondana. Talán "megkérem hölgyem, hogy üljön le!", nem? SZÁNALMAS

5. A másik őr: "Nehogy megüSSED, jó? Ne üss vissza!" és közben az ujjával megfenyíti az öregurat, mint a gyereket, amikor "dádá" lesz. Hát basszus, gigalol! Mi az, hogy nehogy megüssed, jó? Miért, ha nem jó, akkor megütheti? Talán ne üssön vissza! És akkor már elértük a másik őr színvonalát. SZÁNALMAS

6. Amúgy meg mi az, hogy két őr nem bír megfékezni két civilt? Akik közül az egyik egy hisztis nő, a másik meg egy eléggé passzív öregúr? Nem láttak még ilyet? Vagy nem tudják hogyan kell? SZÁNALMAS

Az az Mónika, kell a cirkusz a népnek. Én azt javasolnám a producereknek, hogy az egyik show-ban egy ilyen őrjöngő liba verjen le egyet az egyik őrnek, aki erre megvadul, bever kettőt neki, és a társai rángatják el a nézőtérről. A hatás kedvéért valaki elkezdhet vérezni, befuthat egy öreglány, hogy ölik a gyermekét, a nézők egy-egy snittben szörnyülködő arcot vághatnak, este meg az RTL Klubos Aktívban (nem tudom, mi a neve, talán Reflektor?, bár mégsem :)) jöhet a bemondónő feldúlt arccal, hogy botrány történt a délutáni Mónika-show-ban, az egyik vendég megtámadta az őrt, aki hatástalanította.

Ezután persze egy hétig nyilatkozhat az áldozat, hogy bánja, vagy hogy nem bánja, és kinyírják az őr családját, az őr pedig bizonygatja igazát, vagy épp összeroppanhat és könnyes szemmel rebeghet bocsánatot, felemlegetik a rendőrséget, majd egy héttel későbbi show-ban az őr és az áldozat bocsánatot kér egymástól, Mónika mosolyog, a nézők szeme csillog, és az otthon ülő, televízióba gyógyult ember megint meleg szívvel tér nyugovóra, van még megbocsátás a világban. Ámen!

6 komment

Címkék: mónika show

A bejegyzés trackback címe:

https://szekuriti.blog.hu/api/trackback/id/tr651237615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

warrant officer 2009.07.10. 11:13:55

No, reagáljunk. :-)
0. a hányinger kerülgetett miközben néztem, nagyon ügyelni fogok, hogy véletlenül se kapcsoljak erre az adásra. (bocs OFF)

1. aláírom. Ha már szerepel a műsorban, mert szerepel, legalább egy kicsit adjanak rá, hogy néz ki. Legyen nagydarab, de ne "pocakos"

2. A "gyakorló nadrág" és a teniszpóló elfogadott öltözetnek számít. A póló ad valamennyi kinézetet mert legalább gallérja van. Ami igaz, ezt érdemes olyan helyen ráadni a kollégára ahol terepen mozog, járőrözik esetleg gépjármű portán. Ha a nagy áruházakban belefér az ing az öltözetbe, egy stúdióban pláne bele kellene. A másik "kolléga" meg farmerban van.

3. Talán ezzel nem értek egyet egyedül. A SECURITY ugye nem magyar szó. (A "SZEKU" csengése még a Romániai biztonsági erőkre emlékeztet) Nekem ráadásul a kedvencem a BIZTONSÁGI SZOLGÁLAT. Nem "félelemkeltő" :-) és érthető. Amit inkább hibának találok a törvényben előírt kiírások hiánya.
16. § ...(3) A személy- és vagyonőr formaruháján fel kell tüntetni a vállalkozás nevét vagy az engedélyezett rövidített nevét, valamint a személy- és vagyonőr elnevezést. ...
Tudjátok: kitűző :-)
4.5.6. Á, hagyjuk. SZÁNALMAS :-DD

Következtetésem: ha ezek netán végzett vagyonőrök, a vezetőjük biztosan nem az. És ez nem TV-s kritika, a lőtéri kutyát nem érdekli a nézettség ha a szakmáról van szó.
Mellesleg ha ettől lesz nézettsége... :-(

д · http://www.hovane.blogspot.com/ 2009.07.10. 12:59:14

az utolsó bekezdés frenetikus :D

д · http://www.hovane.blogspot.com/ 2009.07.10. 12:59:49

az utolsó bekezdés frenetikus :D

Hang Ember 2009.07.10. 14:10:41

Nos, sajnos, vagy inkább szerencsére nem ismerem a "maunikásaú" szerkesztési és szereplőválogatási mikéntjeit, de tény és való, hogy - hangsúlyozni kívánom: nem vagyok a "célközönsége" ennek a szemétnek - az előforduló tettlegességel járó szitukban a becaplató és "intézkedő" őrök többnyire a tegező stílust használják. (üjjé le, maraggyá ott, hallod maraggyá ott!... stb). Tény és való, amikor fizikai támadást kell hárítani, megakadályozni és testi kényszert alkalmazni, az emberben mindig dolgozik az adrenalin, de ne vetkőzzön ki az intézkedést végző őr önmagából, ne essen ki a szerepéből.
Kicsit gonoszkodva tenném hozzá, az is lehet, hogy az "őröket" is statisztákból válogatják ki, esetleg a díszletező munkásoknak szól valamelyik segédszerkesztő-helyettes pótgyakornok asszisztense, hogy "Hejj, Sanyikám, máma tík lesztek az adásba a őrök, majd megmondom mikor kell bemenni meg mit kell mondani! Mennyetek kérjetek két pólót, oszt gyertek a studióba."
Sajnálom, ha tényleg gonosz lettem volna, nem állt szándékomban a szakmájukat értő televíziósokat vagy személy- és vagyonőröket megbántani. De ez a műsor és a benne teremtett műbalhés helyzetek garmadája akkor is nonszensz egy kicsit.

2009.07.11. 07:07:42

Tőlünk keletre ezt sokkal jobban csinálják. :)
www.youtube.com/watch?v=y9JiElnVONc

Szekuriti Blogger. · http://szekuriti.blog.hu 2009.07.11. 09:28:50

@tff: Lol, a klasszikus. Amíg nem jött be a videó, nem esett ám le, hogy keletet írtál, készültem már rá Jerry Springer-re.

: Köszönöm :)

@warrant officer: @Hang Ember (Relytő Lyenő ralyongó): OSztom a véleményetek, ezek valószínűleg kapnak egy tizest, aztán eljátsszák a szekuritit.
süti beállítások módosítása