2009.09.09.
10:00

Írta: Szekuriti Blogger.

64. Hogyan öljük meg a betörőket?

E-mailben kaptam ezt a videót. A téma: hogyan öljük meg a betörőket? Figyelem, a videó megtekintését senkinek sem ajánlom, ha mégis kíváncsi valaki, akkor saját felelősségre persze megteheti.

 

 

Sokat gondolkoztam, milyen videót tehetnék eme félelmetes videó mellé. És YouTube a barátunk .. legyen akkor Szomszédok-videó. Kicsit öreg, kicsit gagyi, de érdemes megfigyelni, hogy a rendőrség 5 percen belül a helyszínen volt. Most nem tudom, régen tényleg így volt -e ez, csak mára kurvult el a helyzet, vagy már akkor is csak a filmekben volt ilyen gyors a bűnüldözés .. mindegy. Íme, Szomszédok, 165. rész. Én meg most úgy érzem, hogy kicsit rákattantam a Szomszédokra, köszi Youtube. Tudom, az én bajom :)

 

 

5 komment

Címkék: rendőrség önvédelem szomszédok gyilkosság rabló

A bejegyzés trackback címe:

https://szekuriti.blog.hu/api/trackback/id/tr711367320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shadearmy. 2009.09.09. 19:41:27

Ez a csaj beteg.....
......mármint agyilag. Nagyon gáz!!!

A szomszédokat meg jó volt újra nézni. lehet, hogy keresek még epizódokat a youtube-on nosztalgiázni.

Szekuriti Blogger. · http://szekuriti.blog.hu 2009.09.11. 21:07:03

@tff: "Nem vészes, kaptam már nagyobbat is. De cigánynak még nem néztek."

Ez mekkora? :)
süti beállítások módosítása