2009.12.10.
20:36

Írta: Szekuriti Blogger.

81. A legsúlyosabb halállal végződő H1N1 eset

Az eddigi legsúlyosabb magyar H1N1 eset, mely halállal végződött. Nekem is most küldték tovább.

 

N. Loránd tiszavári lakos éppen a Zetorját szerelte a kertben, amikor a gép máig ismeretlen okból elindult, és a felpörgő ékszíj levágta a férfi jobb kézfejét. Az erősen vérző N. segítségért indult a házba, amikor is véletlenül belelépett egy kaszába, amely átszúrta a bal lábfejét. A sérüléstől a férfi valószínűleg elveszítette az egyensúlyát, elesett, és beverte a fejét, egy az udvaron felejtett sajtárba, emiatt eszméletét vesztette. Néhány órával később az eszméletlen férfi közepesen ittas napszámosa tolatott be az udvarra egy szecskavágóval. Nem vette észre a földön fekvő testet, áthajtott rajta, és a szerencsétlenül járt N. belehalt a sérüléseibe.


 
A boncolás során megállapították, hogy a halott férfi fertőzött volt a H1N1 vírussal. Hogy mekkora szerepet játszott a halálában a fertőzés, azt egyelőre orvos szakértő vizsgálja, de erősen gyanítható, hogy nem csak a sajtár felelős a halálesetért. Így ez lehet az eddigi legsúlyosabb, halállal végződött H1N1-es fertőzéses eset.

 

Szerintem sem a sajtár a felelős.

 

3 komment

Címkék: baleset poén h1n1 zetor sajtár

A bejegyzés trackback címe:

https://szekuriti.blog.hu/api/trackback/id/tr321589067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hang Ember 2009.12.11. 12:43:53

A sajtár monnyon le! Ő a felelős a háegyenegy terjedéséért!
(közben előbukott a másik énem, a dilisebbik: egy kiló ementáli: 1800 Ft. Ez a sajtár fogalma... én kérek elnézést :-D)

Adani 2009.12.11. 16:57:44

Igen kb. ennyire kell komolyan venni a hisztiket a h1n1-ről.

Már gyakorlatilag bárki meghal bármiben az biztosan h1n1 miatt van. Éppen a pécsi egyetemen lelőtt embert még nem sorolták oda, de ennyi erővel mondhatták volna, h ő a h1n1 újabb áldozata.
süti beállítások módosítása