2010.06.22.
17:45

Írta: Szekuriti Blogger

160. Metropol: Mire szedik a tagdíjat?

A Metropol 2010. június 18-i számában ismét egy vagyonőr levele jelent meg a Metropol Posta rovatban. S.A. budapesti olvasójuk levelét egy-az-egyben átveszem.

Gondolom nem árulok el nagy titkot, ha teljességgel egyetértek a beküldő véleményével, az alábbi téma rendszeresen visszatérő dolog a vagyonvédelemben.

A levélírónak innen a távolból csak annyit üzennék, hogy ne várjon nagy változásokat egy olyan szakmában, melyben a legnagyobb cégek tulajdonosai az éppen hatalmon lévő kormány jó barátai, esetleg éppen maga a belügyminiszter.

Mire szedik a tagdíjat?

Én egy jelenleg munka nélküli vagyonőr vagyok, és a Személy- és Vagyonőri, Magánnyomozói Szakmai Kamarával kapcsolatban szeretnék véleményt nyilvánítani. Ez a szervezet 5900 forint éves tagdíjat szed, nagyjából a semmire. Szolgáltatást nem nyújtanak, munkához jutni nem segítenek. Sajnos sokszor vagy eszünk, vagy tagdíjat fizetünk! Szeretném, ha a kormány felülvizsgálná az ilyen szervezetek működését. Negyedmillió vagyonőr van ma az országban – ezt szorozzuk be 5900-zal. Ez már szép összeg, aminek lenne jobb helye is.


1 komment

Címkék: kamara tagdíj metropol

A bejegyzés trackback címe:

https://szekuriti.blog.hu/api/trackback/id/tr182281989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Labzo · http://labzo.extra.hu/ 2011.01.13. 15:40:49

A kérdés jogos, hogy mire fel szedik el ők a pénzt. Ha valami érdemlegeset tesznek, hogy ellenőrzik a munkakörülményeket, illetve azt is megnézik, hogy 100%-ban biztosítani tudják a szerződésben foglaltakat, akkor azt mondom, oké, legyen csak, de így. Jelenleg csak annyi érdeme van, hogy bizonyos helyeken, a kártya felmutatással, olcsóbban vásárolhatsz (EDC, bár a Magyar Kerékpáros Klub tagsági kártya is ugyanezt tudja) - jó mi?
süti beállítások módosítása