2009.03.13.
21:11

Írta: Szekuriti Blogger.

2. Kész átverés show

Hahahaha. Nagyon vicces. A Kész átverés show kitalálta, hogy szórakozzunk egy picit a biztonsági őrökkel is. Bár régebbi adás, az elgondolás nagyon jó.

Ugye a biztonsági őröket mindenki utálja, mindegyik tahó, csak azért vannak, hogy az embereket szopathassák, stb.. ebből következik, hogy egy olyan műsor, ahol őket basztatjuk/húzzuk be az jó kis nézettségre tehet szert. Előbb akkor talán a videó a YouTube-ról:

 

Nos. Annak, akinek nincs kedve végignézni a 10 perces videót, vagy mondjuk úgy járt, hogy a szarházi Pannon lekorlátozta a korlátlan mobilinternetét 20K/sec sebességűre, aminél ugye még 1999-ben is gyorsabb internetet használhattam (de ez már legyen a Hírközlési Hatóság és a Fogyasztóvédelem dolga), dióhéjban a történet:

Unalmas nap egy hipermarketben, biztonsági őr lányka a monitorfalat bámulja, a fiatal őrtársak pedig a területen őrködnek. Ekkor jön egy fiatalember, és kér egy matricát az üdiítőjére, hogy bevihesse azt az áruházba. Míg a monitorfalas lány a matricát ragasztja, a kameraközvetítés on-line képét átváltják egy felvett videó adásra. A videón látható, hogy Farkasházy Tivadar kurvára feltünően pakolja a cuccost a táskájába.

Az őr hívja a felettesét, és Farkasházy-t várják a pénztárnál. Épp távozna, amikor az ott lévő fiatal őr megkéri, hogy fáradjon vele, mert jelezték, hogy "Ön esetleg elrakott valamit"- mondják a művésznek.

Farkasházy tehát kipakolja a táskáját, amiben nem volt persze semmi lopott dolog. Közben az őrlányt még oltogatják is kint, hogy tudja -e ki volt az, és hogy nagyon ráfázik, ha tévedett.

A táska kipakoltatása után a zsebekben sincs semmi, így a srácok elnézést kérnek a tévedésért. Farkasházy el, majd visszacsempészik a raktáron keresztül.

Újabb fiatalember jön,újabb matrica a bevihetendő üdítőre, ezalatt megint beadják a Farkasházy-lop című videót az on-line rendszerben. Az őr jelzi ezt újra, mire már a társai is azt hiszik, hogy szórakozik velük. Mindegy, a kötelesség a kötelesség, "jó napot kívánok, újabb probléma történt, velünk fáradna" címszóval ismét hátrakísérik a művészt átvizsgálásra. Megint nem találnak semmit, elnézést kérnek, de már megkérdezik, hogy nem tudna-e egyszerre megvenni mindent, csak hogy nehogy megint bejöjjön :)

Újra visszacsempészik az áruházba a Tivadart, és egy pezsgőre ráírják, hogy Kész átverés show, és teleragasztják mágnescsíkokkal. A pénztárnál jelez a riasztó, és most már az őr is tudja, hogy bukta lesz, a kapu általában okkal jelez be. Meg is találják a pezsgőt, és épp vennék fel a jegyzőkönyvet, amikor elolvassák a pezsgőre írt feliratot (kész átverés), majd bejönnek a vezetők is, és minden kiderül. Érdemes megnézni az őrlány képén a ki nem mondott "szórakozzatok ám a kurva anyátokkal" kifejezést :)

Amit hozzátennék: a srácok jól tették, hogy minden alkalommal bevitték Farkasházy-t. Szintén okos dolog nem belenyúlni a lopással gyanusított személy táskájába, neki kell kipakolnia a törvény szerint.

Amúgy is kurva nagy szopás híres embert, politikust, stb. bekísérni, rájuk szólni, mert ezek általában köcsögök, nagyképűek, azt hiszik, nekik mindent szabad, és a végén úgyis a celebnek lesz igaza, az őrt meg kirúgják a fenébe. Amúgy csillagos ötös a Török Security őreinek, ezt jól csinálták.

Szólj hozzá!

Címkék: lopás átverés farkasházy hipermarket kész átverés török security rtk klub

A bejegyzés trackback címe:

https://szekuriti.blog.hu/api/trackback/id/tr171000785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása