2011.02.28.
07:27

Írta: Szekuriti Blogger

186. Bravó, Sinter! Bravó, Rendőrség!

Emlékeztek -e még a Sinterre és a Vámpírra? Talán ez a közismert neve annak a Mónika-show videónak, ami pér éve nagy sikert aratott a videómegosztókon.

Mit is mond a nő, a Vámpír? Azt, hogy sittesekkel fenyegeti őt a Sinter, meg pitbull-kutyákkal.

Aztán 2008-ban az Ózdi TV leadta ezt a tudósítást, ami azért eléggé elsikkadt:

Sinter, azaz akkor még Cs. Z., ma már Csipkés Zoltán megölte 16 éves élettársát. Mi lett Sinterből, hirtelen megvadult? Nem, a történet egyik főszereplője a Rendőrség és a magyar igazságszolgáltatás, ez úton is szeretnék nekik gratulálni!

Szóval Csipkés 2007-től élettársa volt egy 15 éves lánynak, akitől egy évvel később gyereke is született. 2007. októberében Sinter több alkalommal megütötte a lányt, mire az nem meglepő módon el akarta hagyni. Erre Csipkés megfenyegette, hogy ha otthagyja őt a lány, akkor levágja a szüleinek fejét, és rázárta a lakás ajtaját.

Itt meg is állnék: a ózdi bíróság 10 hónapos büntetésre ítélte Csipkést a személyi szabadság megsértéséért és a könnyű testi sértésért. A végrehajtást 2 évre felfüggesztették.

De akkor Sinter megjavult? Nem éppen, továbbra is verte a lányt, 2008-ban a karját is eltörte. Ezért 1 év 8 hónap letöltendő büntetést kapott.

Magam sem tudom, miért nem ment, vagy vitték börtönbe, de Csipkés 2008. október 27-én késő este szidalmazta az akkor 16 éves élettársát, ököllel, egy 30 centis fával, majd bottal ütötte, a lányt földre kerülése után meg is taposta. A lányhoz 2 ÓRÁVAL KÉSŐBB hívtak mentőt, akit már nem tudtak megmenteni.

A Debreceni Ítélőtábla Csipkés Zoltánra a különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt életfogytig tartó szabadságvesztést rótt ki, melyből Sinter legkorábban 30 év múlva, a hatvanas évei közepén bocsátható feltételesen szabadon.

Hát így ér véget egy történet Magyarországon.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szekuriti.blog.hu/api/trackback/id/tr682696610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adani 2011.02.28. 10:41:53

Miért is nem lehetett már elsőre börtönbe küldeni, akkor nem ölt volna meg senkit.

Mikor ez a videó kikerült akkor mindenki úgy gondolta,h a Vámpír az idegbeteg a Sinter ugyebár nem tűnt annak. Aztán kiderült, h mégiscsak Fogatlan Áginak volt igaza, ő tényleg elhagyta Sintert ha nem így tesz valszeg őt veri agyon.

Vámpír Ági ugye szintén nem észlény, eleve össze-vissza beszélt hol 4 hol 5 gyereke volt, és ugye csak szopdkiagecimet, faszszopó Sinter Zsoli meg hasonló szavakat ismert.
süti beállítások módosítása