2010.10.04.
17:44

Írta: Szekuriti Blogger

173. Becsúszott a nadrágba

Rendőr kollégák mesélték, én továbbadom.

Szóval történt, hogy biztosítani mentek csoportosan a rendőrök, s hosszú órákat álltak valaki fontos ember miatt. Az egyikükre közben nagyon rájött a nagydolog, és előbb elkezdett toporogni, majd amikor már kifelé nézett mackópajtás vége, szólt a parancsnokának, hogy ő bizony elmenne vécére.

Mivel a fontos ember megérkezése már egyre közeledett, így a parancsnok csak annyit mondott, hogy később, fél órát még bírja ki. Emberünk azonban már nem bírta, így újra elkéredzkedett, mire a válasz ismét a később lett.

Eltelt a fél-háromnegyed óra, elment a fontos ember, jött a parancsnok, hogy akkor most lehet vécére menni. Elkésett. A rendőr már nem bírta tovább, így csak annyit mondott, hogy már késő.

A történet egyik vége az lett, hogy a kollégái persze halálra szívatva, belehúzták egy műanyag zsákba a rendőrt (legalább is alulról), s hívattak egy Nivát, ami külön őt vitte vissza az őrsre. A kopasz (újonc), aki a Nivát vezette, állítólag erősen tél felé közeledve is végig nyitott ablakokkal szabott végig az őrsig.

A történet másik vége már nem ilyen vidám, a srác otthagyta a testületet, és pert nyert a Munkaügyi Bíróságon a rendőrséggel szemben, mivel nem biztosították számára azt, hogy időben elmehessen a vécére.

Hasonlóban volt nekem is részem, csak nálam kisdolog volt a téma, illetve rendezvénybiztosítás volt a helyszín, és én is már csillagokat láttam, amikor a fontos ember távozása után szinte berúgtam a toitoi vécé ajtaját még éppen időben. Kíváncsi lennék, a vagyonvédelmi céggel mi lett volna a helyzet a Munkaügyi Bíróságon.

1 komment

Címkék: rendőrség bíróság rendezvény munkaügy

A bejegyzés trackback címe:

https://szekuriti.blog.hu/api/trackback/id/tr632344540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adani 2010.10.04. 20:18:50

Hasonló történetet sorkatonáról hallottam. Húsvét hétvégén nem engedték haza, hanem őrségbe osztották be, és hát ennek nem nagyon örült, de aztán támadt egy ötlete. Pénteken mikor a toronyban őrködött a tettek mezejére lépett. Mikor leváltották jelentette, h semmi rendkívüli nem történt, de kérek engedélyt tiszta alsó cserére, ugyanis hasmars tört rám ,de a figyelést egy pillanatra se hagytam abba a dolgozó népet szolgálom. A parancsnok megadott neki eltávot hétvégére, mehetett haza meglocsolni az asszonyt. Mikor ezt a társainak elmesélte, a következő őrségnél minden katona beszart, de nem eltávot kaptak ,hanem helybetopit hetekig.
süti beállítások módosítása