2010.09.26.
20:24

Írta: Szekuriti Blogger

Felhívás: Nyerj a Szekuriti Blogon!

A nyereményjáték 2011. január 1-ig meghosszabbításra/felfüggesztésre került, mivel 1 ember küldött be csak történetet.

Oly sok blog indít nyereményjátékot a látogatói között, hogy én sem szeretnék lemaradni, így elsőre egy 5000 Ft készpénzt ajánlanék fel a nyertesnek. De miről is van szó?

A játék most kezdődik, és 2010. november 15-én, 23:59-ig tart. A játékban részt vehet az, aki hozzászól bármelyik bejegyzéshez ezalatt az idő alatt, vagy tagja a Szekuriti Blog csoportnak a Facebookon, vagy olyan történetet küld be nekem a szekuriti@gmail.com címre, ami megjelenik itt a blogon. A Facebook tagságnál a november 15-i állapot számít.

1. Aki hozzászól a bloghoz, az hozzászólásonként 1 pontot kap. (A hülyeséget, bohóckodást és nem témába illő hozzászólást törlöm.)

2. Aki november 15-én éjfélkor a Facebook csoport tagja, az 5 pontot kap. Ezeket az 5 pontokat ABC sorrendben osztom ki, a lista végére írva majd.

3. Aki beküld történetet, és az meg is jelenik itt ezen idő alatt, az 30 pontot kap.

 

A sorsolás is egyszerű, egy listát írok, 1-es sorszámmal lesz rajta az első hozzászóló, 2-es sorszámmal a második hozzászóló, vagy ha valaki beküld egy történetet, akkor 1-30-ig az ő neve lesz, stb. Sorsoláskor kihúzok egy számot, s aki a listán ezen sorszámon szerepel, megnyerte az 5000 Ft-ot.

Szeretném ha észrevennétek, hogy jobban díjazom pl. a történet-beküldéseket, ezért 30 sorszáma lesz a beküldőnek, míg egy hozzászólónak csak 1, így a történetet beküldő 30-szor nagyobb eséllyel indul.

A sorsolásról videó lesz elérhető :)

Ha valakinek kérdése van, itt is kérdezhet.

1 komment

Címkék: nyereményjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://szekuriti.blog.hu/api/trackback/id/tr372325257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agomama50 2010.09.27. 07:03:19

Érdekesnek igérkezik
süti beállítások módosítása