2010.04.24.
11:01

Írta: Szekuriti Blogger.

143. Feltörték a Magyar Nemzeti Múzeum honlapját

Lehet hogy újdonság, vagy régóta így van, ma megnéztem a Magyar Nemzeti Múzeum honlapját. A nyitóoldalon egy kép fogadott, mely szerint az oldalt feltörték - Hacked By XHack | B0T_25 | Qacqinkom | System_Invisible.

Ahogy a hétvégi munkarendeket ismerem, ez még legalább hétfőig bizony így marad...

A kép kattintásra nagyobb lesz!

(egy e-mailben jelezzük, ha új poszt jelenik meg, ide kattintva lehet bővebben olvasni a feliratkozás menetéről)

3 komment

Címkék: hack nemzeti múzeum feltörés

A bejegyzés trackback címe:

https://szekuriti.blog.hu/api/trackback/id/tr841947556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adani 2010.04.24. 13:56:09

Már kijavították.

Biztos rácsörögtek a webmasterre, h töltse vissza a legutóbbi mentést. Ez pár perc ideális esetben.

Szekuriti Blogger. · http://szekuriti.blog.hu 2010.04.24. 19:07:29

@Adani: Azt a tájékoztatást kaptam, hogy a törés csak a kezdőlapot érintette, mást nem, így gyorsan ki tudták javítani a hibát.

Adani 2010.04.24. 21:55:36

@Szekuriti Blogger:

Akkor szerencséjük volt. Egyébként egy webmasternek kell legyen biztonsági mentése a weblapról, minél gyakrabban ment annál jobb bármi történhet és kritikus weblapon ( intézmények, cégek honlapjai stb. ) nagyon fontos, h minél rövidebb leállás legyen. A saját családi honlapnál nem nagy baj ha pár napig elérhetetlen mert feltörik és nem vagy gépközelben, de egy ilyen honlapnál bizony azonnal helyre kell állítani legalább részben. A leggyorsabb meg az ha visszatölti rá az utolsó mentést. Ez néhány perc.
süti beállítások módosítása