2010.06.02.
22:39

Írta: Szekuriti Blogger

158. TabuTV: Idáig süllyedni

Bevallom őszintén, eddig fogalmam sem volt arról, hogy mi az a TabuTV. Vagy hogy ki is az a Széles Iza. Erre most a Subbáéknál látom, hogy Izának ellopták a pénzét.

Nos, ez a videó valami csodálatos dolog. Elvileg ellopták egy kiscsaj pénzét, 8000 Ft körüli összeget. Valahogy odakerült ez a Széles Iza, akinek hirtelen eltűnt a pénztárcájából százezer forint. A biztonságiak visszanézték vele a felvételeket, s kiderült, hogy a meglopott kiscsaj lopta el a riporternő pénzét.

Ezután kamerák kereszttűzében Iza és egy kövér mikrofonos srác, illetve a rendezvény házigazdája (?) jelenlétében kipakoltatják a tolvajnak hitt lány táskáját, biztonságiak sehol, rendőrség sehol, csak mikrofonok és a felvétel. Iza felháborodottan mászkál és artikulál, mindeközben pedig a normális néző lefordul a székről. Normális vagyonvédelmis meg esetleg fel is akasztja magát.

Anno Labancz Lilla is elég viccesen viselkedett az aknamezőn, de az Kész átverés volt, és jól átjött, ez pedig Képtelen átverés, és szánalmas. Komolyan mondom, csak azt csodálom, hogy nem voltak benne verekedő, kötekedő, vagy anyázó kétméteres kopaszok…

Apropó, csak nekem van olyan érzésem, hogy a TabuTV kezdőszignálja majdnem egy-az-egyben megegyezik a Petőfi Rádión régen futott Modemidők című műsor főcímzenéjével?

Szólj hozzá!

Címkék: tv széles tabu iza

A bejegyzés trackback címe:

https://szekuriti.blog.hu/api/trackback/id/tr622281993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása