2009.04.28.
10:43

Írta: Szekuriti Blogger.

20. A Hummer az menő?

A Hummert, mint tudjuk az USA hadseregének fejlesztették ki. Aztán mostanában nagy divat lett, az összes újgazdag gyík ezzel cirkál az utakon, mert az tök jó (gondolom).

Azonban a biztonsági cégek is előszeretettel használják. Bevetni még nem láttam, ez inkább afféle promo autó, mert nagy, erős, és lehet fényképezni.

A téma úgy lett aktuális, hogy néhány napja a Puskás Stadion mellett jártam, és ott parkolt egy ilyen batár. Mindjárt le is kaptam a mobilommal, és ekkor jutott eszembe, hogy van már más cégtől is hummeres képem. Kell ez nekünk? Képriport:

A német rendszámos szekuriti (S.O.S. Guard?) ..

 

 

 

 

és a magyar (In-Kal Security, 2008-ban):

 

 

 

2 komment

Címkék: s.o.s in kal hummer

A bejegyzés trackback címe:

https://szekuriti.blog.hu/api/trackback/id/tr881091042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

warrant officer 2009.07.02. 10:55:16

Annyi megjegyezni valóm lenne, hogy az eredeti HMMWV (High Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle jelenleg H1 Legendary néven árulják. Volt szerencsém vezetni a katonai verzsönt.
Utoljár amikor néztem 33 milla volt az ára.

Ezek a képen idézem "szabadidő autók" 15 milla környékén és sokban különböznek az eredetitől. Ezt meg sajna nem volt még szerencsém hazavinni :-DDD

WO
süti beállítások módosítása