2010.09.24.
20:48

Írta: Szekuriti Blogger

167. Deszkás hülyegyerekek

Tegnap, vagy előtte(?) megnyitották az új deszkás pályát az Erzsébet téren. Ugye előtte ment a szöveg, hogy így végre véget érnek az áldatlan állapotok, tudniillik eddig a deszkások az Erzsébet tér közepén deszkáztak, tekintet nélkül a gyalogosokra, közlekedőkre, ráadásul tönkretették az összes padot is az ugrálásokkal.

Az Index nemrégiben riportot is közölt a közelgő megnyitóról, ahol persze Rogán Antal celebkedett ismét.

És most megnyílt a pálya. Tegnap, csütörtökön 16 óra körül jó páran voltak a pályán, de emellett pesze az Erzsébet tér közepén is ugráltak ezek a deszkások. Az egyik hivatalnok-kinézetű pasas be is szólt nekik, hogy ott az új pálya, mire jött a válasz, hogy ott sokan vannak. Na fasza.

Erre ma, péntek délután, 16 óra körül baszott sok deszkás ugrált a pályán, az Erzsébet téren meg még több, kb. két lépésenként meg kellett állnom, hogy ne mejnen keresztül a lábamon, vagy ne essen rám egyikük. Bravó!

Az alapötlet, miszerint az eddigi 20 deszkást a pályára kell irányítani, az bejött, csak a pálya hírére érkező másik 100 már nem fért el, így most moccanni sem lehet a hülyegyerekektől a téren. Amúgy nem zavarna, csak a téren keresztül vezet egy forgalmas gyalogút, melyet pótolni csak a tér megkerülésével lehetne, arról nem is beszélve, hogy az én adómból is sok pénzt költöttek a pályára..

Megoldás? Nem tudom, talán folyamatos rendőri igazoltatás meg büntetés, és akkor vagy eltűnnek a deszkások a tér közepéről, vagy ott tolonganak majd a pályán mind.

Érdekes, hogy Rogán pont őket nézheti egész nap az irodájából, a Belváros önkormányzata a tér oldalán kapott helyett. Csak azt nem értem, hogy így a választások előtt ezt a pr-beruházást hogyan lehetett így elcseszni, az eddigi szar állapotok most áldatlanra változtak. Köszönjük!

2 komment

Címkék: belváros rogán deszka erzsébet tér

A bejegyzés trackback címe:

https://szekuriti.blog.hu/api/trackback/id/tr962321094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nehiddel 2010.09.27. 08:23:15

Bünteti, eltünteni nincs értelme őket, mindig lesz egy újabb hullám. Nem nagy ez az ország, de nem hiszem, hogy nincsen egy párezer négyzetméteres placc, ahol pályát lehetne nekik csinálni.

Mourinho már nem a király 2010.09.28. 09:34:34

Pont kurvára az Erzsébet téren kellett deszkás pályát csinálni...érthetetlen...
süti beállítások módosítása