2010.09.26.
19:59

Írta: Szekuriti Blogger

169. Dani története

Az alábbi történetet a langlovagok.hu oldalon találtam, ajánlom a honlapot mindenki figyelmében remek baleset-megelőzés a halálos balesetek fotóit nézegetni. Íme egy könnyebb munka a tűzoltók részéről:

Kannából szabadították ki egy kutya fejét Kisújszálláson

2010. szeptember 14., Jász-Nagykun-Szolnok megye, Kisújszállás ÖT

Egy kétségbeesett férfi és egy síró kislány lépett be segítséget kérve a tűzoltóság ügyeletére, akik elmondták, hogy a család kutyája beledugta a fejét egy kannába, és nem tudják kihúzni belőle. A Sugár utcában az erősen kifáradt ebre a bokrok tövében találtak rá a tűzoltók, akik először a kanna alját vágták le, hogy láthassák az állatot. A kutya fejét azonban ezután sem lehetett kihúzni, ezért tovább bontották a kannát, amelyet csak így tudtak az állat fejéről lefejteni. A Dani nevű kutyának az ijedtségen kívül nem esett baja.

A képek a tovább gomb után láthatóak...

Szólj hozzá!

Címkék: kutya dani tűzoltóság

A bejegyzés trackback címe:

https://szekuriti.blog.hu/api/trackback/id/tr132325199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása